Sök recept

Recept - Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat

Ingredienser

Portioner

Laxfilé (färsk)

500.0 

gram

Citron

1.0 

styck

Äpple (grönt)

1.0 

styck

Pepparrot

4.0 

cm

Cocktailtomater

12.0 

styck

Rapsolja (kallpressad)

2.0 

msk

Rädisor

4.0 

styck

Salt & peppar

 

 

Lägg i meny | Lägg i inköpslistan

Tillagning

  1. Tärna lax. Tärna äpple. Pressa citron. Blanda äpple, citron och lax. Blanda i olja. Låt stå kallt över natten.

  2. Dela tomater. Skiva rädisor. Blanda med laxen. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat. Garnera med något fint grönt.

Tid: 24 tim
Svårighet: Medel
Kock: Magnus

En del produkter under vår recept- och varufaktadel kan du inte hitta i din City Gross-butik men vi hjälper dig gärna med information om produkterna eller ger dig förslag till andra produkter för att recepten ska smaka lika gott.

Vid frågor kring Spisa´s recept och varufakta kontakta:

Spisa.nu © | Postadress: J A Pripps Gata 2, 421 32 Västra Frölunda | Tel: 031-711 17 70 | Mail: kontakt@spisa.nu