Sök recept

Recept - Crème fraichestuvad potatis med rökt makrill och sockerärtor

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Crème fraichestuvad potatis med rökt makrill och sockerärtor

Ingredienser

Portioner

Potatis

600.0 

gram

Crème fraiche

3.0 

dl

Salt & peppar

 

 

 

Makrillfilé (varmrökt)

600.0 

gram

 

Sockerärter

100.0 

gram

Smör

1.0 

msk

Salt

 

 

Lägg i meny | Lägg i inköpslistan

Tillagning

  1. Skala och koka potatis. Skiva den. Koka upp creme fraiche. Vänd ner potatis. Salta och peppra.

  2. Värm smör i en stekpanna på svag värme. Låt sockerärtorna gå klara i stekpannan, cirka 2 minuter. Lägg upp med den rökta fisken.

Tid: 45 min
Svårighet: Lätt
Kock: Magnus

En del produkter under vår recept- och varufaktadel kan du inte hitta i din City Gross-butik men vi hjälper dig gärna med information om produkterna eller ger dig förslag till andra produkter för att recepten ska smaka lika gott.

Vid frågor kring Spisa´s recept och varufakta kontakta:

Spisa.nu © | Postadress: J A Pripps Gata 2, 421 32 Västra Frölunda | Tel: 031-711 17 70 | Mail: kontakt@spisa.nu